AardewerkAntiekBestekBlikBoekenBrons
DrankEmailleFotografieFourniturenGlaswerkKaarten
KantoorKeramiekKerstKledenKlokkenKoper
KristalLampenMeubelenMuziekPorseleinReclame
ReligieusRookartikelenSchilderijenServiesSieradenSpeelgoed
SpeldjesTegelsTheelepeltjesTinZilverOverige


Beste verzamelaar,

Op deze en de volgende pagina's vindt u een greep uit ons assortiment, alsmede items van vaste klanten en mede verzamelaars. Wij hebben dus niet alle artikelen in de winkel staan! Klik op de foto's hierboven voor de gewenste categorie.

Wij tonen bij de laatste toegevoegde items een plaatje.
Wij onderhouden regelmatig de database en voegen wekelijks nieuwe items toe. Laatste mutaties op 19-04-2019 en laatste items toegevoegd op 19-04-2019.

Als u belangstelling heeft voor een item kunt u een item 'Reserveren'. U krijgt dan voor maximaal 1 week een optie op het item. In de winkel heeft u de mogelijkheid om het item vrijblijvend te bezichtigen en aan te schaffen.
Er bestaat ook een mogelijkheid om het item per post te ontvangen. Vraag even naar de verzendkosten, dit verschilt per item. Wij maken voor het verzenden van items die niet door de brievenbus kunnen gebruik van TNT-verzenddozen (verzendkosten E 7,50). U krijgt automatisch een bericht met de TNT track en trace code. Op die manier kunt u zelf zien waar uw zending zich bevindt.

Bij andere items kunt u alleen een 'Bod uitbrengen'. Als het bod acceptabel is krijgt u per e-mail bericht over de verder afhandeling.
U kunt bij elk item een vraag stellen of een opmerking plaatsen via de button .

Veel plezier,
Deborah Tabbernee.